Destination Imagination 2019

prev next

Дуже яскравим та емоційним весняним заходом стала І Всеукраїнська олімпіада креативності, що була проведена 22-24  березня ц.р. у м. Київ в межах Міжнародної освітньої програми «Destination Imagination».

Destination Imagination – найбільша у світі освітня програма з креативності, спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління інноваторів та лідерів.

У І Всеукраїнській олімпіаді креативності (як частині Міжнародної освітньої програми «Destination Imagination») брали участь 30 команд різних областей України.

Завдяки ініціативі Малої академії наук та підтримці польських колег з Фундації розвитку креативності команда учнів КЗ «ЛОМАНУМ» під назвою «KriCriation» (учні Рубіжанського ліцею Білоіваненко Денис, сестри Аліна та Світлана Криворучко, Гончарова Аліна та учениця Рубіжанської школи №10 Ніколаєва Дар’я) з великим задоволенням приєдналася до спільноти талановитих і креативних людей із 42 країн світу з метою будувати країну своєї мрії. До виступу на олімпіаді команду тренував керівник секції «Машинобудування і робототехніка» КЗ «ЛОМАНУМ» Гончаров Віталій Вікторович та підтримувала впродовж змагань Захарова Ольга Іванівна (керівник секції «Хімія» КЗ «ЛОМАНУМ»)

Підчас офіційного відкриття олімпіади особисто привітали учасників – міністр закордонних справ України ПавлоКлімкін, перший заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей та лауреат Нобелівської премії з фізики 2015 року Кадзіта Такаакі.

Команди презентували приготовлені заздалегідь проекти – рішення Викликів. Серед Викликів – Суспільний, Художній, Імпровізаційний, Інженерний, Технічний та Науковий.

Три дні емоційного підриву, наполегливих змагань та яскравих завдань пролетіли однією миттю та виявила переможців. Команда «KriCriation» виступала в номінації технічний виклик з проектом перенесення вантажу за допомогою літального апарату та здобула найвище в цій номінації ІІ місце, нагороджена медалями за креативність та сертифікатом участі. А комунальний заклад «ЛОМАНУМ» став офіційним представником інновацій та креативності!!!

Щиро вітаємо команду учнів «KriCriation» та їх керівника з зайнятим другим місцем! Ми вами пишаємося та бажаємо подальших успіхів!!!

 

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН