Фінальний етап турніру юних біологів

prev next

У місті Рівне протягом шести днів (20.11-25.11.2017) проходив XXVI Всеукраїнський турнір юних біологів. Географія учасників турніру була широкою: 26 команд із 13 областей та м. Київ.Турнір є значущим заходом в освітній та інтелектуальній сфері України, щороку підтверджуючи високий рівень знань обдарованих школярів з біології. Учасники турніру виборювали право бути кращими, аналізуючи актуальні питання з різних галузей біології. Окрім демонстрації глибоких власних знань та ерудиції, учасники турніру мали можливість удосконалити вміння командної гри, ведення дискусій, аргументації своїх поглядів щодо актуальних проблем сучасності.

До складу збірної команди Луганської області знавців рослинного та тваринного світів нашої області увійшли: Онищенко Микита (капітан команди), Гостєвська Олександра, Шалімов Іван, Григоренко Всеволод – учні Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Сєвєродонецької міської ради, Тарнакіна Ельвіра – учениця середньої загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 16 м. Сєвєродонецька.

У ході запеклої та дуже цікавої гри, підвищивши рівень знань з улюбленого предмета та проявивши здатність до наукових пошуків, наша команда здобула навички переконливо представляти свої рішення у вигляді наукової доповіді івмінь правильно та грамотно дискутувати, чітко висловлювати свої думки, ефективно та раціонально вирішувати завдання відкритого типу, за що отримала  диплом учасника. Найціннішим здобуттям можна вважати незрівнянний досвід, якого набули діти та керівник. Команда провела тиждень серед найталановитіших дітей-біологів, відомих та визнаних науковців і педагогів – членів-журі, спробувала себе в якості наукових доповідачів, опонентів та рецензентів.

Судді відзначили, що учасники нашої команди – це талановиті, цілеспрямовані, старанні та дуже добрі, ввічливі діти. За підсумками турніру команду Луганської області «ЛОМАНУМ» відзначили, як перспективну й нагородили дипломами учасника та номінації «Майбутнє турніру» і пам’ятними подарунками.

У передостанній день всі учасники відвідали Дубенський замок та Тараканівський форт, історичні та культурні пам’ятки міста Рівного.

ХVI Всеукраїнський турнір юних біологів ще раз довів, що наше майбутнє біологічної науки – у надійних руках!

Бажаємо кожному члену нашої команди набутий досвід, знання та позитивні враження про турнір залишати надовго. Нехай даний захід буде першим кроком на шляху утілення ваших життєвих мрій.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН