І етап конкурсу-захисту завершено_

prev next

У грудні січні 2017-2018 навчального року у Луганській області відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в міських, районних філіях і в Обласній очно-заочній школі Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді. Під час даного етапу було проведено рецензування, конкурсні іспити з базових дисциплін, публічний захист 111 науково-дослідницьких робіт.

Цього року свої наукові здобутки презентували 82 учнінавчальних закладів міста Сєвєродонецька та Рубіжного, Лисичанська, Біловодського, Попаснянського, Сватівського, Кремінського, Марківського та Старобільського  районів та 31 слухач Обласної очно-заочної школи Луганської МАН. За підсумками І етапу 82 науково-дослідницькі  роботи – переможців у всіх наукових відділеннях надійшли на другий (обласний) етап конкурсу.

Найбільша кількість робіт за науковими відділеннями хімії і біології – 14, відділення літературознавства та філософії по 13.

Учасники заходу разом зі своїми науковими керівниками - вчителями шкіл та викладачами вищих навчальних закладів  надалина міських та районних етапах конкурсу роботи, які вирізняються широким спектром наукової тематики, їх практичною направленістю у вивченні історії, культури та природи.

Актуальними та цікавими були теми: «Формування «Образу Я» підлітка під впливом феномену відеоблогерства», «Особливості психологічної корекції підліткового кібербулінку. Багато робіт, які відповідають найважливішим проблемам сучасності, серед них «Дослідження по утилізації відходів у виробництві полімерно піщаних будівельних виробів для рекультивації золошлакоотвалу»

Журі першого етапу конкурсу-захисту зазначили ряд позитивних змін щодо якісного захисту науково-дослідницьких робіт, оформлення електронних презентацій та розміщення в них актуальних даних щодо дослідження, достатній рівень підготовки учасників з базових дисциплін.

Вітаємо переможців та їх керівниківі бажаємо успіхів на ІІ етапі конкурсу-захисту, який проходитиме 10 та 11 лютого 2018 року!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН