Юні фізики Луганщини у Львові - 2019

prev next

З 27 жовтня по 2 листопада 2019 року відбувся щорічний табір для переможців Всеукраїнського фізичного конкурсу  "Левеня". Від нашої області було запрошено команду в складі 4 учнів, які показали найвищі результати навесні під час змагань в конкурсі "Левеня". Ними стали сєвєродончане: Шепель Катерина учениця 9 класу СЗШ№16, Дубіна Єлизавета, Китнюх Ольга та Михайлов Валерій, учні 9-х та 10-х класів  багатопрофільного ліцею.

Програма заходу, як завжди, була насиченою та цікавою. Учні слухали захоплюючі лекції вчителів Львівського фізико-математичного ліцею та Львівського національного університету імені Івана Франказ демонстрацією дослідів за допомогою цікавих приладів. Для них була проведена інтелектуальна гра "Брейн-ринг", в якій наша команда посіла ІІ місце і була нагороджена тортом, який з задоволенням скуштували переможці разом з новими друзями.

Відзначилися наші учні і під час Олімпіади, яку було організовано серед учасників навчального Табору. Михайлов Валерій здобув в ній ІІ місце та отримав Спеціальний сертифікат з відзнакою.

Незабутніми для хлоп'ят стали і заходи поза межами навчальних кабінетів. Обзорна екскурсія по місту Львів з його стародавньою історією та архітектурою, відвідування етномузею під відкритим небом "Шевченківський гай", футбольного матчу "Шахтар-Карпати", вистави "Вкрадене Щастя" в Національному академічному українському драматичному театріімені Марії Заньковецькоїта інші незабутні заходи, - все це викликало бурю позитивних емоцій та незабутніх вражень. 

Діти вдячні регіональному координатору, організаторам Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня», своїм вчителям за цікаві осінні канікули-2019.

 

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН