Юні фізики з Луганщини у Львові

prev next

Цього року з 28 жовтня по 3 листопада 2017 року у м. Львів проходив всеукраїнський навчальний табір  «Левеня - 2017» згідно з планом заходів щодо організації Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня». В табір були запрошені переможці конкурсу “Левеня-2017”, що представляли 19 областей нашої країни.

До складу команди Луганської області, яку представляли Лиманська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чмирівський НВК школа-гімназія Старобільського району, увійшли учасники конкурсу «Левеня», нагороджені сертифікатом «Відмінно» і які також були призерами другого етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики у 2016 році: учні 9-х класів Кривоносов Денис і Лучкіна Юлія, та 10-го Івашкіна Валерія, Дудник Денис. Очолювала команду Гоженко Олена Володимирівна, учитель фізики Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст.

У рамках навчального табору були проведені цікаві й пізнавальні лекції, практичні заняття, олімпіада з фізики, інтелектуальні ігри та інші розважальні заходи.

Дівчата нашої команди увійшли до складу переможців інтелектуальних ігор та були нагороджені солодкими призами, хоча переможців визначили після запеклого додаткового туру .

Під час екскурсії на автобусі діти мали змогу розглянути всю велич центру Галичини – міста Львова. Учні побачили найвідоміші споруди Львова, шедеври архітектури, що перебувають під захистом ЮНЕСКО: Львівський будинок вчених, який ще називають шляхтянським або кінським казино, Базиліку Успіння Пресвятої Діви Марії, дивовижний за красою собор  Юра, один з найкрасивіших театрів Європи - Оперний Театр, побачили церкву Ольги та Єлизавети.

Юні фізики спробували справжню Львівську каву і шоколад, скуштували вареники в краївці. Вони мали змогу поспостерігати, як створюють львівський шоколад та поласували солодкими шедеврами в «Львівській майстерні шоколаду».

Діти поверталися з незабутніми враженнями про чудове місто Львів та її мешканців. В навчальному таборі учні зустріли однодумців, які цікавляться фізикою, люблять думати і спостерігати, змагатися і перемагати.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН