Конкурс «Левеня-2019» завітав на Луганщину

prev next

У квітні 2019 року в навчальних закладах Луганської області було проведено черговий Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня-2019». Традиційно конкурс проходив у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Біловодському, Сватівському, Марківському, Міловському, Креміньському, Новопськовському, Троїцькому, Новоайдарському, Попасняньського, Станично-Луганському та Старобільському районах. В цьому році до змагань на знання фізики долучилися ОТГ: Краснорічанська, Міловська, Чмирівська.

Регіональний координаційний центр конкурсу – Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді – згуртував юних фізиків 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з метою перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці, відчути азарт змагання та радість успіху.

Загалом більше 1300 учнів області випробували свої знання з фізики, демонструючи не лише теоретичні напрацювання, але й вміння мислити, розв’язувати нестандартні цікаві задачі.

За сприяння популяризації фізичних знань серед учнівської молоді, широке залучення школярів до участі у конкурсі «Левеня», за допомогу в організації та проведенні конкурсу на високому організаційно-методичному рівні у своєму районі (місті) висловлюємо вдячність начальникам відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад).

Висловлюємо велику вдячність усім учителям-координаторам, які організували та провели конкурс «Левеня-2019» у своїх навчальних закладах.

Вітаємо всіх учасників конкурсу, сподіваємось, що участь в ньому дозволить глибше зрозуміти закономірності законів розвитку Природи, здобути ґрунтовні знання з фізики та добре підготуватися до підсумкової державної атестації, незалежного тестування, успішної професійної кар’єри в конкурентному середовищі.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН