Обласний семінар координаторів інтелектуальних конкурсів Луганщини

prev next

15 листопада 2018 року в м. Рубіжному на базі комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді пройшов обласний семінар  координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру – 2018»., Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня», Всеукраїнського конкурсу юних істориків «Лелека». На семінар прибули 17 координаторів з 10 міст і районів, ОТГ Луганської області.

Хоча конкурси в Луганській області проводяться більш 20 років поспіль, обласний семінар координаторів конкурсу з усіх міст і районів Луганщини  проводиться 10 раз!

В рамках семінару відбулося звітування координатора керівника проекту «Міжнародний математичний конкурс Кенгуру в Україні» і Всеукраїнського конкурсу юних істориків «Лелека» Бардаш Олени Юріївни та звітування керівників про проведення конкурсів в містах і районах, ОТГ. Колеги розповідали про досвід організації та проведення конкурсів, ділилися цікавинками, обговорювали проблеми та шляхи їх вирішення.

Традиційно, одним з питань семінару було присвячене темам проведення конкурсів у об’єднаних територіальних громадах, чесності проведення конкурсів, викладання математики в школах, її результативність, робота за новими програмами в умовах "Нової української школи"… Виступив зі статистичним звітом і якісним аналізом задач з фізики координатор конкурсу «Левеня» Гончаров В.В. 

Протягом семінару тривала робота щодо проведення конкурсів у 2019 році на території області.

Крім плідної роботи над завданнями семінару, було проведення нагородження активних координаторів всіх конкурсів Подяками інституту змісту освіти та комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» .

Учасники семінару отримали інформаційні вісники, плакати, календарі та необхідні документи для організації агітаційної роботи на місцях. В гарному настрої та з бажанням продовжувати роботу з популяризації конкурсів координатори учасники семінару повернулися до своїх домівок.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН