Переможці конкурсу «Еко-Техно Україна 2020»

prev next

З 04  по 07 лютого 2020 р. у місті Києві Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та за підтримки Громадської організації «Спілка освітян України» провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Еко-Техно Україна 2020.

Мета конкурсу: формування та популяризація наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу і науки, всебічна підтримка обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір.

До участі у Всеукраїнському конкурсі «Еко-Техно Україна - 2020» було запрошено 3 учасника з Луганської області, серед яких вихованці комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» та професійного училища № 94 м. Лисичанська.

Луганську обласну малу академію наук на цьому заході представляли Косенко Єгор та Лашкін Дмитро учні 11 класу, Рубіжанської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 9 Рубіжанської міської ради, вихованці секції «Географія та ландшафтознавство» з розробкою власного проекту під назвою «Використання горілих породних відвалів шахт в якості пігментів та наповнювачів для водно-дисперсійних фарб».

Насичена та цікава програма конкурсу «Еко-Техно Україна - 2020» складалася з виступів-презентацій від партнерів конкурсу Мельниченко І., МВА та тренера з критичного та творчого мислення Ізмайлової Т., кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри бізнесу KSE, Київської школи економіки, майстер-класів, презентацій, длякерівників наукових проектів і педагогів була проведена «Освітня академія Eco&TechnoUkraine» та, звичайно, захисту учнівських проектів.

У черговий раз команда нашої області відзначилась перемогою і була нагороджена Дипломом за ІІ призове місце у категорії «Науки про Землю та навколишнє середовище» (науковий керівник Куцька Ніна Борисівна).

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Еко-Техно Україна 2020» відбулося 7 лютого в концертній залі Українського дому.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших перемог на сучасній науковій ниві.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН