Події Центру STEАM-освіти

26 жовтня2021 року до обласного Центру STEАM-освіти на базі «Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді» завітав телеканал «Ірта».

Олена Бардаш, директор комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді», провела екскурсію для кореспондентів телеканалу Центром STEАM-освіти, розказала про роботу лабораторії «Робототехніки», фото-та відео студії, та лабораторії природничого циклу.

Журналісти взяли інтерв’ю у Віталія Гончарова, кандидата хімічних наук, керівника секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніка», де він висвітлив  можливості лабораторії «Робототехніки» та фото-та відео студії. Також мали нагоду поділитися враженнями від роботи у сучасному Центрі STEАM-освіти юні науковці. Головко Кирило, слухач секції «Науково-технічна творчість та винахідництво» розповів кореспондентам телеканалу про роботу з 3D принтером, сучасними моноблоками та поділився своїми планами на майбутнє. Артем Коршак демонструвавробота, створеного під час занять секції «Технології програмування», розказав про мову програмування, можливості застосування роботів у сучасному світі, а також про свою майбутню професію.

Роботу лабораторії природничого циклу освітила Юлія Буділова, завідувач відділу комунального закладу Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді». Богачов Микита, слухач секції «Охорона довкілля та раціональне природокористування», продемонстрував процес титрування, завдяки якому визначив жорсткість води, а Шинкевич Владислава у свою чергу, зазначила, що нове покоління науковців завдяки сучасному обладнанню Центра STEАM-освіти отримало можливість винайти нові способи захисту довкілля.

Маємо сподівання, що новітнє обладнання та ентузіазм здобувачів освіти створить дійсно неперевершений симбіоз, який привнесе в майбутнє покращення!!!

Новина з фото на Facebook

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН