Про Всеукраїнський юнацький водний приз

prev next

З 16 по 19 квітня 2019 рокув Києві,в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського»,  який є співорганізатором конкурсу,проходив другий етап XV Всеукраїнського юнацького водного призу і тривав  чотири дні. Крім захисту робіт учасників конкурсу та їх керівників чекалацікава пізнавально-інформаційна програма(відвідини виробництва фільтрів «Екософт» в Ірпіні, екскурсія на очисні спорудиБілоцерківського водоканалу, а також відвідування дендропарку «Олександрія»).

Участь у конкурсі  брали учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів – молодь від 15 до 20 років. До участі було допущенопроекти, які вже брали або беруть участь в інших конкурсах. Робота моглабути представлена одним автором або групою авторів до 3 осіб. Конкурс відбувсяв два етапи. Спочатку учні вислалипроект  на розгляд журі. Важливим критерієм відбору буласамостійність виконання роботи конкурсантом.

Конкурс проводився під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства закордонних справ України та у співпраці з Посольством Швеції в Україні, Національним еколого-натуралістичним центром, КП «Водно-інформаційний центр», ДП «НДКТІ міського господарства», ВАТ «АК «Київводоканал».

Від Луганської області на заході виступила команда у складі трьох учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді: Щедринського Іллі, Пасічника Олександра, Гайдука Іллі - учнів 10 класу КНВК «Рубіжанський ліцей» Рубіжанської міської ради Луганської області (керівник секції Гончаров Віталій Вікторович).

Наша команда достойно представила свій проект. І хоч учасники не отримали першої премії, їм було надано спеціальний приз – іменні запрошення на участь у VЛьвівському екологічному форумі, організованому асоціацією водних компаній України «Укрводоканалекологія», який відбудеться вже у вересні 2019 року. Вітаємо призерів! Бажаємо приємної подорожі та нових досягнень!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН