СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР ТА ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ УКРАЇНИ

prev next

15-16 грудня 2016 року у м. Києві був проведений короткотерміновий тематичний семінар для керівників закладів підрозділів Малої академії наук України за темою «Стратегія розвитку навчальних закладів МАН України в умовах децентралізації». У роботі семінару взяли участь очільники обласних відділень МАН з різних областей України, у тому числі і заступники директора комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» Панченко О.Г. та Сідєльнікова Т.В.

Під час семінару регіональний консультант з питань зміцнення місцевого самоврядування Овчаренко Тетяна обговорила з учасниками питання децентралізації місцевих фінансів; експерт з вікової, соціальної, юридичної, політичної психології та психології управління Божко Катерина провела тренінги з психології управління в сучасних умовах.

Питання боротьби з корупцією на сьогодні є одними з найбільш актуальних. Директор Центру перепідготовки та підготовки кадрів при Київській обласній державній адміністрації, тренер з антикорупційного комплаєнсу проекту ПАКУ та СІРЕ Лукін Сергій ознайомив присутніх з антикорупційним комплаєнсом; у процесі занять обговорили питання практичної реалізації антикорупційного законодавства.

Експерт в питаннях розробки стратегії та стратегічного планування Хлевицька Тетяна запропонувала керівникам закладів сучасні методи та моделі стратегічного планування діяльності навчальних закладів. Актуальним для присутніх стало і питання правових аспектів фінансово-господарської діяльності навчального закладу в умовах децентралізації, з якими їх ознайомила генеральний директор SynergyconsultingcompanyОлейнікова Світлана.

За підсумками заходу отримано сертифікати, що підтверджують їх участь у семінарі «Сучасний освітній простір та децентралізація в Україні». 

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН