Семінар координаторів математичного конкурсу «Кенгуру» у 2018 році

prev next
З 24 по 30 червня 2018 року в м. Яремче Івано-Франківської області відбувся XVІІ Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Конкурс «Кенгуру» має на меті не лише зацікавити дітей математикою, – це і спроба об’єднати навколо вирішення спільних проблем вчителів математики з різних областей України. Саме тут кожного року обговорюються і шліфуються нові задачі для наступного конкурсу, авторами яких здебільшого є самі його учасники. Найцікавіші задачі оргкомітет конкурсу кожного року надсилає до Міжнародного організаційного комітету, на засіданні якого досвідчені математики, що представляють кожну країну-учасницю, формують пакет завдань для майбутнього змагання. І вже потім ці задачі повертаються у вигляді завдань конкурсу.
Більше 120 представників різних куточків України зібралися, щоб обмінятися досвідом, поділитися успіхами, зустріти друзів і однодумців. Луганщину представляла Бардаш Олена Юріївна – обласний координатор конкурсу, директор комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді».

Координаторів чекала насичена програма. У програмі семінару були звіт керівника проекту «Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні» Добосевича А.С., щодо фінансових витрат конкурсу; виступ голови оргкомітету цього конкурсу, директора Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. І.Франка Добосевича М.С., щодо основних завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2019»; нової шестизначної реєстрації міст і районів, засідання та звіти обласних координаторів про проведення конкурсу в регіонах та обговорення питань по організації та проведенню конкурсу на місцях в 2018-2019 навчального року. Також учасники семінару працювали над задачами в групах, де з проблемними питання виступив учитель математики Львівського фізико-математичного ліцею з методичними рекомендаціями до задач –                Кокорузь Р.Є.

 

Кращих координаторів конкурсу »Кенгуру» 2017-2018 від Луганської області нагородили Подяками Інституту модернізації змісту освіти і організаційного комітету конкурсу. Це вчителі математики Бурмістренко Тетяна Миколаївна, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16 м.Сєвєродонецьк та Бобров Олександр Павлович  Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №27.

Крім плідної роботи учасники семінару мали змогу, хоч постійно шли дощі, отримати надзвичайне задоволення від конструктивного спілкування, ознайомлення з містом Яремче, походу на скелі Довбуша, екскурсії до курортного містечка Буковель.

Прекрасно налагоджена робота семінар надало сили учасникам для подальшої роботи і додали впевненості в тому, що конкурс «Кенгуру» має стабільне майбутнє.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН