Семінар координаторів математичного конкурсу «Кенгуру» відбувся!

prev next
З 2 по 8 липня 2017 року в м. Яремче Івано-Франківської області відбувся XVІ Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».
Більше 130 представників різних куточків України зібралися, щоб обмінятися досвідом, поділитися успіхами, зустріти друзів і однодумців. Луганщину представляла Бардаш Олена Юріївна – обласний координатор конкурсу, директор комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді».
Координаторів чекала насичена програма. У програмі семінару були звіт керівника проекту «Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні» Добосевича А.С., щодо проведення Міжнародного семінару з представниками 57 країн світу у вересні 2016 року у м. Львів та фінансових витрат конкурсу; виступ голови оргкомітету цього конкурсу, директора Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. І.Франка Добосевича М.С., щодо основних завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2018»; засідання та звіти обласних координаторів про проведення конкурсу в регіонах та обговорення питань по організації та проведенню конкурсу на місцях в 2017-2018 навчального року. Також учасники семінару працювали над задачами в групах, де з проблемними питання виступив учитель математики Львівського фізико-математичного ліцею з методичними рекомендаціями до задач – Кокорузь Р.Є.
Крім плідної роботи учасники семінару мали змогу отримати надзвичайне задоволення від конструктивного спілкування, незабутнього підйому на гору Говерлу, яка вражає своїми масштабами і радує чудовим краєвидом. А також, купання в річці Прут, ознайомлення з містом Яремче, похід на скелі Довбуша, відвідання Манявського скиту, екскурсія до курортного містечка Буковель.
Прекрасно налагоджена робота семінару, плідне спілкування, чудове екскурсіонне наповнення дає сили учасникам для подальшої роботи і додали впевненості в тому, що конкурс «Кенгуру» має стабільне майбутнє.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН