Учні Луганської МАН на LVIV ECO FORUM 2019

prev next

11-13 вересня 2019 року у Львові відбувся LVIV ECO FORUM 2019. Команда вихованців секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка» у складі Щедринський Ілля Костянтинович, Пасічник Олександр Сергійович та Гайдук Ілля Михайлович, учні 11 класу комунального навчально-виховного комплексу «Рубіжанський ліцей» Рубіжанської міської ради Луганської області, мала нагоду прийняти участь у цьому значному заході.

LVIV ECO FORUM 2019 є найбільшою галузевою комунікаційною платформою, яка об'єднує представників з українського водного ринку, альтернативного джерела енергії, поводження з відходами й перетворення їх на енергію, кліматичні зміни, еко-урбанізм, бізнес-компанії та міжнародні інвестори, які орієнтуються на розвиток галузі та інвестиційний потенціал сектору.

На цьогорічному Форумі українські та закордонні експерти – а це близько 50 спікерів з 20 країн світу, говорили про збереження водних ресурсів, поводження з відходами й перетворення їх на енергію, а також кліматичні зміни.

Команда КЗ «ЛОМАНУМ» отримала запрошення на безкоштовну участь в даному заході, як спеціальний приз за успішний виступ на весні у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2019» і достойно презентували свій проект за темою «Система очищення води у відкритих водоймах» на LVIV ECO FORUM 2019. Наші учні гідно відповідали на всі запитання та були нагороджені дипломами участі у форумі.

В рамках Еко Форуму учасники мали нагоду ознайомитися з презентацією Стратегії реформування та модернізації водопровідно-каналізаційного господарства країни, а після сесій учасники відвідали очисні споруди ЛМКП «Львівводоканал». Організатори заходу ретельно підготувалися до прийому учнів-науковців і наситили час перебування у Львові не лише науковою програмою форуму, але й різноманітними екскурсіями. Луганській делегації дуже сподобалися походи та поїздки містом до Замкової гори, костелів, гори Юра, Личаківського цвинтаря тощо.

Вразила щирість та гостинність всіх залучених до організації заходу. Особлива подяка Оксані Деніс, що турбувалася добробутом наших учнів та організацією заходу, а це надихає наших юних науковців до роботи над наступними творчими проектами.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН