Всеукраїнський турнір юних правознавців - 2018

prev next

З 24 по 28 жовтня 2018 року в м. Вінниця  під патронатом Організації з безпеки та співробітництва в Європі відбувся фінальний етап XIV Всеукраїнського турніру юних правознавців. Позмагатися за званнякращогознавця права доВінниціприбуло 26 команд з 12 областей України. Метою турніру є популяризаціяправових знань, формування правової культури серед учнівської молоді, поглиблення знань про історію розвитку української державності, формування навичок діяти згідно з нормами права у конкретних життєвих ситуаціях. Особливістю змагання є те, що турнір знавців права не тільки сприяє поширенню правової культури в учнівському середовищі, а й перетворює поєдинок між учнями у захопливу гру.

Формат турніру передбачав обговорення серйозних питань сучасної юридичної науки, дослідження значної кількості інформаційних ресурсів, формування власної позиції із суперечливих питань.

До складу журі було запрошено знаних вчених, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, методистів і вчителів з різних регіонів України.

Луганську область представляла команда «ЛОМАНУМ - РУБІЖАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ», до складу якої увійшли учнікомунального навчально-виховного комплексу «Рубіжанський ліцей» Рубіжанської міської ради Хворов Сергій, Божков Олег, Сивка Іван, Лєвих Анастасія та Григорова Анастасія під керівництвом Целухіної Ірини Олексіївни вчителя історії та права, керівника секції «Історія України» КЗ «ЛОМАНУМ».

Під час інтелектуальних боїв команда продемонстрували високий рівень знань, ораторське мистецтво, вміння вести наукову полеміку, аргументувати свою позицію, опонувати, рецензувати, переконувати, аналітично мислити, орієнтуватися в чинному законодавстві, робити висновки, показувати високий рівень знань базового шкільного матеріалу і не тільки.

Всеукраїнський турнір юних правознавців, що проходив у формі рольової гри, створив атмосферу здорового змагання, змусив учасників по-новому використати накопичені знання з правознавства. Команда нашої області посіла IIІ місце.

Під час відпочинку команди-учасниці турніру мали змогу відвідати Національний музей-садибу М.І. Пирогова і безліч цікавих місць Вінниці.

Незважаючи на конкуренцію серед команд, усі діти встигли потоваришувати. Ми вітаємо призерів Всеукраїнського турніру юних правознавців та бажаємо їм успіхів та наснаги в майбутньому!!!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН