Зустріч губернатора з обдарованою молоддю

prev next

17 травня 2017 року обдаровані учні 12 міст та районів нашої області мали змогу зустрітися з головою Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Гарбузом.

«У цей час важливо дотримуватися розумної стратегії розвитку навчальних закладів, молодіжного руху в області, – звертаючись до школярів, наголосив він. – Бо тільки ви згодом зможете довести до завершення всі ті напрями відбудови країни, регіону, свого міста, які все почали ми».

Присутні у залі засідань облдержадміністрації переможці і наукові керівники Всеукраїнського й обласного етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Всеукраїнських та обласних учнівських олімпіад, Всеукраїнських учнівських турнірів, інших освітніх конкурсів отримали заслужені дипломи, подяки і цінні подарунки від Юрія Гарбузата директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрія Стецюка.

За допомогою відкритого мікрофону діти поспілкуватися з очільником Луганщини: у дружній атмосфері поставити Юрію Григорійовичу цікаві та серйозні запитання, висловили подяку за його активну підтримку освіти Луганщини та роботи обласної Малої академії наук учнівської молоді.

Зазначимо, що у 2017 році на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молодізмагалося 85 учнів, 31 з яких стали переможцями.А 20 слухачів-членів МАН області стали учасниками Всеукраїнського етапу у м. Києві. Шість з них стали призерами – їх відзначали разом з їхніми науковими керівниками.

«Вважаю, що подібні зустрічі з молоддю відтепер стануть регулярними, – наголосив очільник області. – Усвідомлюючи, що насамперед треба втілювати на Луганщині, впевнений, що саме з такою молоддю, яка вже в найближчому майбутньому прийме естафету подальшого розвитку області у батьків, все у нас буде добре!»

Бажаємо усім учасникам заходу успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій заради миру та процвітання нашої Луганщини!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН