75-річчу Луганської області присвячується!

prev next

28 травня у Луганському обласному краєзнавчому музеї відбулося урочисте нагородження переможців конкурсів та експедицій, а саме обласного конкурсу творів та рефератів  «У житті завжди є місце подвигу», IVмолодіжної генеалогічної експедиції та конкурсу творчих робіт «Край, в якому ми живемо, присвячені 75- річчя утворення Луганської області.

Організаторами заходів виступили Луганська обласна рада, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства та Луганська обласна бібліотека для юнацтва.

Урочистому нагородженню передувала конференція, яка відбулася на базі Обласної юнацької бібліотеки, у якій узяли участь 130 учнів та педагогів з 25 регіонів нашої області.

У атмосфері оспівування рідного краю, Луганщини, зі святкової сцени пролунали слова, просякнуті почуттям гордості, вдячності підростаючому поколінню від Юрія Айдамировича Хунова, заступника голови Луганської обласної ради, Григор’євої Ірини Вікторівни, начальника управління культури і релігії Луганської обласної держадміністрації, Світлани Олексіївни Аладжальян, директора Луганської обласної юнацької бібліотеки та Олена Олександрівна Кулініч, заступник голови журі обласного конкурсу творів та рефератів «У житті завжди є місце подвигу». За багатьма номінаціями 110 переможців конкурсів та експедицій з кожного міста та району нашої області були нагороджені дипломами та цінними подарунками: книгами, флешками, веб-камерами, принтерами.

Молодь Луганщини, представники загальноосвітніх навчальних закладів і студентської молоді професійно-технічних навчальних закладів, у своїх творах, рефератах, творчих проектах, саморобках продемонстрували широку панораму подій Громадянської, Великої Вітчизняної війни, війни у Афганістані, подвиг жителів Луганщини в мирний час, родинні хроники та реліквії.

Подібні заходи та свята проходять щорічно у нашій області відповідно до Регіональної цільової програми Луганської обласної ради «Патріот Луганщини». Хочеться сподіватися, що у майбутньому проведення подібних заходів стане доброю традицією на багато років, яскравим підтвердженням цього є учнівські творчі роботи, яки доводять, що вихованняпатриотизму – це не формалізм і не пусті слова, все що надано молоддю, зроблено від чистого серця, щиро і з любов’ю.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН