Добрий старт юних економістів та математиків Луганщини

prev next

 

З 28 березня по 1 квітня 2013 року у місті Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру відбулися перші захисти науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН у рамках ІІІ Всеукраїнського етапу конкурсу.

Протягом чотирьох днів фіналісти конкурсу докладали усіх зусиль, щоб показати кращий результат у змаганнях.

На наукових відділення математики та економіки відстоювали честь Луганської області 4 манівці: Копанєв Артем, секція«Економічна теорія та історія економічної думки», вихованець очно-заочної школи Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді (ЛОМАНУМ), який посів ІІІ місце у своєї секції; Духіна Людмила, секція «Фінанси, грошовий обіг та кредит», вихованка очно-заочної школи ЛОМАНУМ, (ІІІ місце); Морозова Анна, секція «Математика», вихованка Луганської міської філії ЛОМАНУМ, (ІІІ місце); Радовіченко Олександра, секція «Прикладна математика», вихованка очно-заочної школи ЛОМАНУМ, як, нажаль, не добрала балів до призового місця у своєї секції та отримала диплом учасника.

Наші конкурсанти своїми публічними виступами вразили як членів журі, так і самих учасників конкурсу. Членами журі була відзначена робота Духіної Людмили на тему «Формування інвестиційного потенціалу підприємства за рахунок зростання механізму концесії на прикладі ТОВ «ЛУГАНСЬКВОДА». Робота отримала найвищий бал на захисті – 47 балів, а дівчинка давала інтерв’ю київському радіо. Дуже добрі результати з базової контрольної роботи були у ще одного представника Луганської області Копанєва Артема - 27 балів з 33- х максимальних.

На урочистій церемонії закриття конкурсу в відділенні математика та економія були присутні президент Малої академії наук України, народний депутат України Станіслав Довгий; Герой України, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк; директор Національного центру «Мала академія наук України» Оксен Лісовий, голови журі секцій, які привітали переможців та вручили їм дипломи, медалі та цінні призи -  МР3 – плеєри.

Саме такий добрий старт вселяє надію, що кожна наступна делегація юних науковців від Луганщини повертатиметься додому з перемогою!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН