Юні науковці Луганська: з Києва з перемогами

prev next

З 19 лютого по 21 лютого 2014 року в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбулися ІІ етап ХІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт 2014» і національний тур Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2014». У заходах приймала участь команда юних науковців від Луганська, яка складалася з трьох учнів: Погребенного Олександра, вихованця ООЗШ, секція «Науково-технічна творчість та винахідництво», та Рзаєвої Сакіни, учениці загальноосвітньої школи №19 міста Красний Луч та Добросола Кирила, учня Алчевської інформаційно-технологічної гімназії.

Після урочистого відкриття научасників чекало проведення очних турів ІІ етапу ХІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт 2014» і національного туру Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2014», а також захист авторських програмних та апаратних рішень. Наші дослідники проявили себе як майстерні оратори, продемонструвавши в ході заходів не тільки ґрунтовні знання, нестандартне мислення, а й вміння чітко формулювати і аргументовано відстоювати власні думки.

За підсумками конкурсівПогребенного Олександра було нагороджено диплом ІІ-го ступеню у фіналі ІІ етапу ХІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт 2014» за авторську розробку в номінації «за практичну спрямованість» в категорії «спеціального призначення» з програмним засобом «Комунікатор для людей з обмеженими можливостями».

Рзаєва Сакіна також отримала диплом ІІ-го ступеню у фіналі національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX 2014» з авторською розробкою в номінації «за стильність оформлення та якісний інтерфейс» в категорії «короткометражний фільм» з програмним засобом «Гендерна рівність».

Добросол Кирило Завоював диплом ІІІ-го ступеню ІІ-го етапу ХІІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт-2014"

Поздоровляємо наших переможців і бажаємо їм подальших успіхів, легкого підкорення нових вершин, цілеспрямованості у досягненні мети!

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН