Літній математичний табір

prev next

 

У черговий раз готельно-відпочивальний комплекс «Горгани»  в мальовничому селищі Яблуниця зустрів переможців «Кенгуру - 2013». 89 «кенгурят» та 27 керівників з усіх областей України з 17 по 25 серпня узяли участь у роботі літнього математичного табору. Луганську область представляли Антощенко Ігор, учень 6 класу Краснолуцької гімназії №1, Жусь Маргарита, учениця 9 класу Антрацитівської гімназії №1, Заварзов Андрій, учень 10 класу Лисичанської багатопрофільної гімназії, Сотніков Данііл, учень 8 класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею на чолі з керівником Коцаренко  Оленою Володимирівною - учителем математики Лисичанської багатопрофільної гімназії.

Робота табору була дуже насичена спортивними та інтелектуальними змаганнями. Юні математики із захопленням розв’язували завдання 3-х турів заочної математичної олімпіади та виборювали звання найкращого математика в очному турі. Щодня діти відвідували лекції викладачів та випускників Львівського фізико-математичного ліцею, відкриваючи для себе таємниці розв’язання складних олімпіадних задач.

Усім «кенгурятам» випала можливість продемонструвати свою ерудицію, кругозір, кмітливість та спритність завдяки інтелектуальним конкурсам,  брейн-рингу та математичної каруселі.

У невеликих перервах між  заняттями видалася нагода познайомитися із культурою та звичаями народів Прикарпаття, відвідати славнозвісний  гірськолижний курорт Буковель, насолодитися джерельною водою в місті Яремча і помилуватися краєвидами з найвищої точки України – гори Говерла.

         24 серпня, у День незалежності України, організатори табору урочисто відзначили найкращих математиків. Серед членів команди Луганської області це були Заварзов Андрій, який показав найкращий результат літнього туру «Кенгуру 2013»,  та Сотніков Данііл - член команди-переможців з брейн-рингу. Та справа не в переможцях, бо в конкурсі «Кенгуру» кожен учасник – переможець, діти знайшли собі нових друзів із різних куточків України. Сповнені незабутніх вражень, вони роз’їхалися по домівках. Хоч зліт і завершився, але «Кенгуру» чекає на них у наступному 2014 році.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН