Молода Луганщина не втрачає позицій

prev next

 

З 8 по 11 квітня 2013 року та  з 12 квітня 2013 року по 15 квітня 2013 року знову м. Київ приймав команди вихованців Луганської  обласної малої академії наук учнівської молоді. Відділення мовознавців представляли 3 дівчини : Сай Карина (м. Лисичанськ), Рижевська Дар’я (м. Сєвєродонецьк), Савченко Олександра (м. Свердловськ); відділення філософії та суспільствознавства - Захарова Ангеліна та  Протопопова Катерина              (м. Луганськ); відділення наук про землю – Балашова Олена (Кремінський район).

Восьмого квітня 2013 року у м. Києві у стінах Верховної Ради України в урочистій обстановці відкрилося відділення мовознавства та відбулася зустріч учасників фінального етапу конкурсу-захисту МАН з Головою Верховної Ради УкраїниВолодимиром РИБАКОМ. Під час спілкування з юними талантами Володимир Васильович підкреслив необхідність підтримки державою наших манівців, побажав усім  юним дослідникам упевненості в собі, успіхів та перемог – як у науці, так і на життєвому шляху.

Відкрив захід президент Малої академії наук України, член-кореспондент Національної академії наук УкраїниСтаніслав ДОВГИЙ, який зазначив, що щорічні відвідини парламенту стали доброю традицією для МАНівців: юні науковці можуть не тільки побувати в славетній будівлі, а й відчути себе в ролі справжніх народних депутатів, поспілкуватися з першими особами країни.

9 квітня проходило написання базової дисципліни з української мови, російської мови та німецької мови.Після заочного оцінювання та публічного захисту команда філологів змогла привезти до дому тільки одне 2 місце з російської мови (Рижевська Дар'я).

Нагороджував переможницю Уповноважений представник Президента України, випускник Малої академії наук України ЮрійПАВЛЕНКО.

У відділеннях філософії та суспільствознавства, наук про землю наші представники відзначилися краще. За результатами оцінювання усіх етапів конкурсу Балашова О.Ю. посіла друге місце.

Захарова А.І. за результатами оцінювання навчальних досягнень з базової дисципліни, заочного оцінювання науково-дослідницької роботи, результатами захисту науково-дослідницької роботи  у підсумку посіла третє місце.

Протопопова К.О отримала диплом учасника конкурсу.

Хотілося б побажати майбутнім учасникам більш ретельно підходити до написання наукових робіт та підготовки до базових дисциплін.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН