Молоде покоління Луганщини дивує Україну

prev next

Більш п’ятнадцяти років колектив Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді працює з обдарованою молоддю. За плечима юнаків та дівчат, що навчалися на секціях цього закладу, вже безліч перемог на обласному та Всеукраїнському рівнях.

Яскравим прикладом високого рівня роботи КЗ „ЛОМАНУМ” є участь команди від Луганської області у нещодавній Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інновацій та творчих проектів „Майбутнє України”, що проходила з 27.11.12 по 29.11.12 року на базі   Київського палацу молоді та юнацтва.

У черговий раз наш край представляла команда з 4 хлопців з міст   Луганська,  Брянки та  Сєвєродонецька. Презентації дослідницьких робіт молоді з нашої області не поступалися іншим областям, а іноді були навіть краще. Все оцінювалося декількома експертними комісіями, у склад яких входили провідні вчені вищих навчальних закладів та дослідницьких установ. 

Увагу компетентного журі  та численних журналістів привернули роботи вихованців очно-заочної школи КЗ „ЛОМАНУМ” Щербини Михайла (Пристрій для використання енергії відпрацьованих газів); Брянківської філії ЛОМАНУМ  Доценка Віталія (Прилад автоматичного перекриття подачі  газу за допомогою пластикової картки),  Сєвєродонецької міської філії ЛОМАНУМ Сизонова Кирила(Комбінований прилад для контролю чистоти води у водоймищах) та Лободи Ігора (Діюча модель домашнього інкубатора з двохповерховим механічним регулятором).

 Всі  учасники отримали   дипломи. Але деякі були кращими. Так,  Сизонову Кирилу  вручили диплом переможця та цінний подарунок – цифровий фотоапарат, а Щербині Михайлу – патент на корисну модель свого попереднього винахіда, з яким він їздив нещодавно у Париж. 

 Розробки юнаків та дівчат, вихованців КЗ „ЛОМАНУМ”, не вперше були відмічені на Всеукраїнському рівні. Звісно, це відбувається не без допомоги висококваліфікованих методистів КЗ”ЛОМАНУМ” та керівників секцій, що знаходять індивідуальний підхід до кожного слухача.

 

 

Звіряка С.У., зав.відділом КЗ «ЛОМАНУМ»

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН