Переможці конкурсу «Intel Eko – Україна 2017»

prev next

З 31 січня по 03 лютого 2017 р. Міністерством освіти і науки України спільно з корпорацією Intelв Україні та Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнський конкурс «IntelEko– Україна 2017».

Мета конкурсу: всебічна підтримка обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір.

«IntelEko– Україна 2017» надав можливість продемонструвати свої науково-дослідні досягнення сотням учнів 9 – 11 класів з різних куточків країни. До очного етапу конкурсу було відібрано 169 проектів. Юні науковці представляли свої проекти за категоріями:

-         біологія;

-         хімія, біохімія та хімічна інженерія;

-         науки про людину;

-         науки про землю;

-         екологія.

До участі у постерному етапі Всеукраїнського конкурсу «IntelEko– Україна 2017» було запрошено 6 учасників з Луганської області, серед яких вихованці комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді», Вищого професійного училища № 92 м. Сєвєродонецька та Лисичанського центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю. Луганську обласну малу академію наук на цьому заході представили:

 - Зінченко Валерія, учениця 10 класу комунального навчально-виховного комплексу «Рубіжанський ліцей», вихованка секції «Охорона природи та раціонального природокористування» з проектом «Дослідження по використанню відходів Рубіжанського картонно-тарного комбінату для виробництва паливних брикетів»;

- Цимбалюк Павло, вихованець Рубіжанського політехнічного коледжу імені О.Є. Порай–Кошиці та Бороденко Марія, учениця 11 класу комунального навчально-виховного комплексу «Рубіжанський ліцей», вихованці секції «Екологія» з розробкою власного проекту під назвою «Використання дражування насіння рослин для біологічного етапу рекультивації відвалів шахт».

Насичена та цікава програма конкурсу «IntelEko– Україна 2017» складалася з майстер-класів, презентацій, шоу-програми музею популярної науки і техніки «Експериментаніум» та, звичайно, захисту учнівських проектів.

Суддівська колегія звертала увагу на найретельніше продумані та сплановані дослідження, оцінюючи їх актуальність, науковість та важливість.

У черговий раз команда нашої області відзначилась перемогами: дипломом за І призове місце у категорії «Навколишнє середовище» нагороджена Зінченко Валерія, а дипломами за ІІ призове місце у категорії «Навколишнє середовище» нагороджені Цимбалюк Павло і Бороденко Марія.

Наукові керівники секцій КЗ «ЛОМАНУМ» Назаренко Олена Семенівна і Рубан Еліна Володимирівна нагороджені Подяками від директора конкурсу «IntelEko– Україна» В.В. Вербицького та директора корпорації IntelУкраїни Д.М. Калити.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших перемог на сучасній науковій ниві.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН