Поповнення переможного кошику юних науковців Луганщини-2014

prev next

З 7 по 9 квітня 2014 року на базі оздоровчого табору «Лідер» у с. Пуша Водиця м. Києва проходив ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділеннях комп’ютерних та технічних наук.

Команди від Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді представляли 7 учнів: з комп’ютерних наук - Коноваленко Андрій, Курінний Олег, Намоченко Ян (Стахановська міська філія) та Геращенко Надія (Лисичанська міська філія); з технічних наук – Поздняков Микита, Погребенний Олександр та Рєсін Євген (КЗ «ЛОМАНУМ»).

7 квітня 2014 року у стінах оздоровчого табору «Лідер» в відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту вищезазначених відділень, на якому з привітальними словамита побажання натхнення та успіхів учасникам конкурсу виступили президент Малої академії наук України , член-кореспондент Національної академії наук України Станіслав ДОВГИЙ та директор Національного центру МАН України Оксен ЛІСОВИЙ.

8 квітня на базах таборів «Лідер» та «Вимпел» проводився конкурсний іспит з фізики та математики. Після обіду конкурсанти мали можливість ознайомитися зі своїми рецензіями на наукові роботи, а ввечері вже отримали результати предметних контрольних робіт. 9 квітня у стінах Київського політехнічного університету та Національного авіаційного університету відбувалися захисти науково-дослідницьких робіт. Наші учасники показали непогані результати й посіли: І місце – Курінний Олег, секція «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту», вихованець Стахановської міської філії, тема роботи «Метод поділу на рівні метаграфа, що представляє базу нечітких знань», ІІ місце – Коноваленко Андрій, секція «Комп’ютерні системи та мережі», вихованець Стахановської міської філії, тема роботи «CAMTOUCH» та ІІІ місце -  Поздняков Микита, секція «Авіа - та ракетобудування, машинобудування та робототехніка», вихованець КЗ «ЛОМАНУМ», тема - «Новий спосіб та пристрій управління мототранспортними засобами».

Хотілося б побажати всім учасникам Всеукраїнського конкуру-захисту науково-дослідницьких робіт наснаги та подальших успіхів у науковому пошуку.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН