УВАГА! Cемінар-практикум для освітян «Освітні практики в музеях науки».

Відповідно до пункту 21 Плану семінарів для педагогічних працівників  закладів позашкільної освіти на 2024 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13.12.2023 № 1527, Національним центром «Мала академія наук України» з 22 по 28 травня 2024 року буде проведено семінар-практикум для освітян «Освітні практики в музеях науки».

Мета семінару-практикуму: ознайомити слухачів з освітніми практиками в музеях науки; розширити та систематизувати теоретичні знання про сучасні методи і форми музейної педагогіки; пояснити практичні аспекти взаємодії педагогів з музеями науки.

До участі у семінарі-практикумі запрошуються педагоги системи МАН та педагогічні працівники закладів позашкільної освіти Луганської області.

Формат проведення: у дистанційній формі (онлайн) на платформі Zoom, 22-23.05.2024 з 16.00 до 19.00, 28.05.2024 з 16.00 до 17.00.

Документ про підвищення кваліфікації, передбачений програмою: сертифікат. Обсяг (тривалість) у годинах: 10 годин / 0,3 ЄКТС.

Вартість навчання: для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти та педагогів системи Малої академії наук України безплатно.

Для участі у семінарі-практикумі необхідно до 16 травня 2024 року заповнити реєстраційну анкету учасника за покликанням: https://forms.gle/zEbUJv6Z9eSGdS9E8 .

Зареєстрованим учасникам 20 травня 2024 року надійде запрошення до участі у семінарі-практикумі на електронні адреси, які вказані в реєстраційній анкеті.

Скріншот реєстрації із назвою заходу у темі листа надіслати на електронну адресу [email protected].

Програмою семінару-практикуму передбачено 6 годин лекцій, 3 години самостійної роботи, підсумкова сесія.

Лекції і лектори:

1.     Музей науки: науково-освітній потенціал та світовий досвід - Василь ДУНЕЦЬ, завідувач відділу освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук України», кандидат політичних наук;

2.     Освітні практики в музеях науки у контексті громадянської науки - Віталій ЩЕПАНСЬКИЙ, методист відділу освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук» України, кандидат філософських наук;

3.     Освітня пропозиція Музею науки МАН в стаціонарному інтерактивному просторі та у вашій школі Марія ДУБРОВА, методист відділу освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук» України;

4.     Адаптація навчального матеріалу для різних груп дітей на прикладі астрономії - Наталія КОВАЛЕНКО, методист відділу освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук» України, кандидат фізико-математичних наук.

Додаткову інформацію можна отримати: Наталія Коваленко, методист відділу освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук України», [email protected],  тел. +38(050)3870838.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН