У ГОСТІ «УКРАЇНА ОЧИМА МОЛОДИХ»

prev next

З 5 по 7 травня 2015 року у м. Львові відбулася Міжнародна учнівська науково-практична конференція «Україна очима молодих», організаторами якої виступили Національний центр «Мала академія наук України» та Львівська обласна Мала академія наук. Учасниками конференції стали члени МАН – учні 9-11 класів навчальних закладів України. На конференції працювали секції:

-       Проблеми енергозбереження, раціонального природокористування та охорони довкілля України;

-       Сучасна економічна система України;

-       Українська державність: історія та сучасність.

Луганську область на конференції представляла учениця 10 класу РубіжанськоїЗОШ№8Фліс Тетяна в секції «Проблеми енергозбереження, раціонального природокористування та охорони довкілля України» з роботою «Дослідженняпознебарвленнюпромисловихстічнихводізнакопичувачахімічногокомбінату“РубіжанськийКраситель”» (науковий керівник Назаренко О.С.)

5 травня відбулося урочисте відкриття, на якому учасників привітала директор КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Іванна Бородчук. На пленарному засіданні виступили Василь Кметь, кандидат історичних наук, доцент, директор Наукової бібліотеки ЛНУ ім. Івана Франка, Ярослав Притула, доцент кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка та інш. У другій половині дня – екскурсія містом.

6 травня – з робота в секціях, де учасники представляли свої дослідження до уваги членів журі. В секції, де виступала наша учасниця були цікаві доповіді з питань охорони навколишнього середовища та енергозбереження. Юні науковці доповідали про результати своїх досліджень та вміло дискутували з опонентами та членами журі. Зацікавились члени журі і роботою Фліс Тетяни, вони зробили кілька рекомендацій у подальших дослідженнях та побажали успіхів на обраному шляху.

7 травня – пленарне засідання, на якому заслухали кращі роботи з різних напрямків, серед яких такі теми, як «Стан резервного водопостачання селища Старий Крим в умовах НС» (Пархоменко Є. м. Маріуполь Донецької обл.), «Приорітетні напрямки удосконалення валютної політики України» (Носенко Д. м. Маріуполь Донецької обл.), «Соціокультурні чинники впливу на розвиток Східної України» (Половинкина А., м. Южноукраїнськ Миколаївської обл.) та інш. За підсумками конференції юні науковці отримали сертифікати учасників конференції.

Львів гостинно зустрічав гостей. Незабутні враження залишилися у учасників конференції і прогулянки містом, старенькими вулицями, які увібрали в собі різні епохи свого становлення. 

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН