«Україна очима молодих» вчетверте об’єднує манівців

prev next

З 2 по 4 квітня у місті Львові проходила Міжнародна учнівськанауково-практичнаконференція "Україна очима молодих", організаторами якої виступили Національний центр «Мала академія наук України» та Львівська обласна  мала академія наук.

Урочисте відкриття заходу відбулося у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка. Цьогорічна конференція зібрала більше 40 учасників з 12-ти областей України. Їх привітали І.О.Вакарчук, доктор фізико-математичних наук, професор, президент Львівської обласної  малої академії наук, І.П.Сислюк, начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Т.В.Пещеріна, заступник директора Національного центру «Мала академія наук України», І.А.Бородчук, директор Львівської обласної малої академії наук.

Програмою конференції було передбачено проведеннясекційних засіданьза 4-ма напрямами: «Економічна система України: минуле, сучасне, майбутнє», «Проблеми енергозбереження, раціонального природокористування та охорони довкілля України», «Українська державність: історія і сучасність», «Історія релігії та релігієзнавство».

Луганську область представляли Петрова Марія, учениця 10 класу комунального закладу «Луганський навчально-виховний комплекс спеціалізована школа № 60», яка виступила з доповіддю «Оцінка перспектив молодіжного ринку праці», та Гудочкова Поліна, учениця 10 класу Луганського обласного багатопрофільного ліцею, доповідь якої називалася «Корупція як економічне явище в Україні». Дівчата гідно виступили і здобули перемогу.

Петрова Марія зайняла друге місце у секції економіки та отримала грамоту за кращу презентацію наукової роботи. Гудочкова Поліна зайняла третє місце та отримала грамоту за визнання та симпатію серед учасників під час роботи тієї ж секції. Зазначимо, що кожного з учасників було нагороджено сертифікатом.

Крім отримання можливості обміну своїми досягненнями в різних наукових напрямках, ведення цікавих інтелектуальних диспутів, на учасників конференції очікували незабутні екскурсії по місту Львову, та нові дружні знайомства. Юні дослідники повернулися додому з купою чудових вражень і цінним досвідом спілкування з однодумцями.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН