Всеукраїнський семінар координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» збирає друзів

prev next

З 25 по 30 червня у м. Яремче Івано-Франківської області відбувся вже традиційний семінар координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2015». На захід завітали учасники з усіх куточків України (близько 70 учасників).

Присутніх привітав голова оргкомітету конкурсу Алексейчук Володимир Іванович, який детально проаналізував проведення фізичного конкурсу «Левеня–2015». Цьогоріч учасниками конкурсу стали 100085 учнів (минулого року близько 140000). Лідерами щодо участі стала Дніпропетровська (10342 учасники) та Львівська (9002 учасники) області. Організатори презентували спеціальну програму перевірки, яка дозволяє порівняти результати з минулим роком, іншою областю, з’ясувати як відповідали на те чи інше питання конкурсанти, який відсоток правильних відповідей на певне завдання.

Конкурс «Левеня» має на меті не лише зацікавити дітей фізикою, — це і спроба об'єднати навколо вирішення спільних проблем вчителів фізики з різних областей України. Поділитися досвідом щодо організації конкурсу в окремих регіонах України мали змогу обласні координатори, представивши свої здобутки у презентаціях.

Викладачі прослухали змістовні доповіді, поспілкувалися між собою, обговорили проблемні питання. В рамках роботи семінару розглянули і нові задачі, запропоновані учасниками зібрання, для наступного конкурсу. Слово мала і координатор конкурсу «Левеня» в Харкові, автор підручника «Фізика» для 7 класу Божинова Фаїна Яківна. Автор торкнулася питання змін до програми з фізики та структури підручника за новим Держстандартом.

Тут же були відзначені кращі координатори конкурсу в містах та районах. Подяки отримали двоє представників Луганської області: Бурмістренко Тетяна Миколаївна, учитель математики Сєвєродонецької ЗОШ №16 та Лаврушко Володимир Миколайович, учитель фізики та інформатики Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №8.

Приємним доповненням до змістовної та конструктивної роботи стали численні екскурсії, які дозволили насолодитися мальовничими краєвидами Карпат та впевнитися, що Україна безмежна та багатогранна.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН