Здобутки та перемоги юних аграріїв та природоохоронців

prev next

 

З 2 квітня по 5 квітня 2013 року у місті Києві на базі національного еколого-натуралістично центру учнівської молоді проводився ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, відділення «Екології та аграрних наук».

Фіналісти конкурсу з різних куточків України протягом чотирьох днів докладали усіх зусиль, щоб показати найкращий результат у змаганнях.

Від Луганської області у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН наукового відділення екології та аграрних наук  прийняли участь 4 манівці: Петренко Антон, секція «Охорона довкілля та раціональне природокористування», вихованець Лисичанського багатопрофільного ліцею, який посів ІІІ місце у своєї секції, Савенчук Віка, секція «Ветеринарія та зоотехнія», вихованка Кіровської багатопрофільної гімназії, яка посіла ІІІ місце у своєї секції; Песоцька Альона, секція «Агрономія», вихованка очно-заочної школи КЗ «ЛОМАНУМ», та Говорова Саша, секція «Екологія», вихованка Золотівської багатопрофільної гімназії Первомайської міської ради.

Добрі результати з базової контрольної роботи показали Савенчук Віка та Песоцька Альона по 27 балів з 33- х.

Конкурсанти своїми публічними виступами вразили як членів журі, так й самих учасників конкурсу. Робота Петренко Антона на тему «Влив відходів содового виробництва на стан поверхневих та підземних вод регіону » сподобалась членами журі, він набрав на захисті – 46 балів.

5 квітня проходило урочисте нагородження переможців конкурсу. Воно розпочалося з музично-хореографічного привітання гостей і учасників конкурсу співами, танцями і грою на фортепіано творчими зусиллями юних талантів з різних областей України. Після концертної програми до школярів, членів журі та почесних гостей з вітальним словом звернувся директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, доктор педагогічних наук Володимир Вербицький:

Уповноважений Президента України, відповідальний працівник Адміністрації ПрезидентаОлексій Іванченкозачитав офіційне привітання глави держави учасникам фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.

Також привітання від Прем’єр-міністра УкраїниМиколи Азарова і міністра освіти і науки УкраїниДмитра Табачникапід оплески педагогів і школярів зачитав Президент Малої академії наук України, член-кореспондент, доктор фізико-математичних наукСтаніслав Довгий.

Під час нагородження переможців кожної секції теплі слова, дружні поради і щирі побажання майбутнім природоохоронцям і аграріям сказали провідні науковці Києва і країни. Урочиста церемонія закінчилася радісними обіймами та спільними фотосесіями зі скромною демонстрацією медалей, дипломів і спеціальних призів для найкращих серед кращих.

Фотогалерея

foto
Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу-захисту
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН